...در حال بارگذاری

روغن بزرک (کتان)

گیاهی علفی و بی‌کرک است که ارتفاع آن به 30 تا 70 سانتیمتر می‌رسد. برگ های آن باریک، طویل و نوک‌ تیز به رنگ سبز مات می باشد و گل‌های آن منظم، بزرگ و آبی رنگ است. دانه‌های آن به رنگ قهوه‌ای می‌باشد. دانه‌ی کتان تنها قسمت مورد استفاده‌ی گیاه در داروسازی می‌باشد که برای تهیه‌ی روغن مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در دانه‌ی کتان حدود 30 درصد روغن خشک شونده‌ی قابل استخراج همراه با رزین، تانن و املاح پتاسیم یافت می‌شود. علاوه بر این‌ها، دانه‌ی کتان دارای لیناتین، لینامارین نیز هست. لینامارین به صورت بلورهای سوزنی شکل با طمع تلخ به‌دست می‌آید که در دمای 142 تا 143 درجه ذوب می‌شود. به مقدار زیاد در آب، الکل سرد و استن خیلی گرم حل می شود ولی در اتر غیر محلول است.
مصارف صنعتی
صنایع داروسازی * صنایع آرایشی و بهداشتی * ماساژ درمانی * نقاشی و صنایع رنگ
خواص درمانی
سرشار از امگا 3 * کاهش دهنده کلسترول * بهبود سلامت قلب * رفع اگزما

27.jpg

 

اطلاعات تماس

  • آدرس: کاشان، مشهد اردهال، صندوق پستی: 1178
  • شماره تماس شرکت: 69-44466065-086 
  •                  شماره تماس مستقیم واحد فروش: 44466050-086
  • شماره فکس: 44466049-086 داخلی 121
  • پست الکترونیک:

دریافت خبرنامه ما

captcha 

آمار بازدید

امروزامروز17
دیروزدیروز101
هفتههفته298
ماهماه1090