...در حال بارگذاری

روغن گردو

درختی است یک پایه با برگ‌های مرکب که گل‌های نر آن، وضع آویخته دارد ولی گل‌های ماده‌ی آن به‌صورت قائم بر روی شاخه قرار می گیرد.
قسمت‌های مختلف گردو مصرف دارویی دارد اما برای تهیه‌ی روغن گردو تنها از مغز آن استفاده می‌شود.
روغن گردو رنگ زرد روشن مایل به سبز و طعم ملایم و مطبوع دارد. از معایب روغن مذکور این است که به سهولت پراکسید می شود. روغن گردو از جمله روغن‌های خشک شونده است. روغن گردو مخلوطی از تری گلیسیریدهای اسید لینولئیک، اولئیک و لوریک است.
مصارف صنعتی
صنایع داروسازی * صنایع آرایشی و بهداشتی * ماساژ درمانی * مصارف خانگی و پخت و پز
خواص درمانی
مسکن دردهای سیاتیک * منبع عالی اسیدهای چرب امگا-3 مانند آلفالینولینک اسید(ALA) * غنی از مواد مغذی گیاهی و منبع عالی سلنیوم، فسفر، منیزیم، روی، آهن و کلسیم * تامین کننده‌ی مقادیر زیادی از ویتامین های گروه B (B1، B2، B3)، ویتامین E و نیاسین*کاهش خطر بیماری کرونری قلب * آنتی اکسیدان قوی، کمک به کنترل تزاید توده¬های بدخیم و دارای اثرات ضدباکتری *ضدالتهاب و ضدویروس * ضدعفونی کننده

اطلاعات تماس

  • آدرس: کاشان، مشهد اردهال، صندوق پستی: 1178
  • شماره تماس شرکت: 69-44466065-086 
  •                  شماره تماس مستقیم واحد فروش: 44466050-086
  • شماره فکس: 44466049-086 داخلی 121
  • پست الکترونیک:

دریافت خبرنامه ما

captcha 

آمار بازدید

امروزامروز10
دیروزدیروز101
هفتههفته291
ماهماه1083