...در حال بارگذاری

آویشن

Thyme آویشن

برگ و گلهای آویشن به طور گسترده ای در آشپزی به ویژه غذاهای گوشتی و بعنوان یک ترکیب طعم دهنده در چای و لیکورها (نوشابه های الکلی) مورد استفاده قرار گرفته اند.گل های خشک آویشن همانند اسطوخدوس برای حفاظت پارچه های کتانی از گزند حشرات به کار رفته اند.روغن آویشن در عطر سازی،وسایل آرایشی،آروماتراپی و اخیراً در کننترل آفات به عنوان یک ماده نگهدارنده برای محصولات کشاورزی مانند حبوبات استفاده شده است.

فارماکوپه اروپا استفاده از تمام برگ و گل های آویشن اسپانیایی Thymus zygis را همانند Thymus vulgaris تصویب نموده است.

اثرات

اسپاسمولیتیک، ضدعفونی کننده (antiseptic) و خلط آور (expectorant) در بیماریهای تنفسی، ضد میکروب در کاربرد موضعی برای بیماری های پوست و غشاهای مخاطی

دیدگاه سنتی

در طب سنتی ایران از آویشن بعنوان مدر، ضد کرم، ضد نفخ و اشتها آور استفاده شده است و جویدن آن را در تسکین درد دندان مؤثر می دانسته اند.همچنین از آویشن شیرازی به عنوان تسکین دهنده درد مفاصل، ضد نفخ، رفع علایم سرماخوردگی استفاده شده است و اثرات ضد اسهال و ضد کرم نیز برای آن قائل بوده اند.

به طور سنتی آویشن یک آنتی اسپاسمودیک اصلی در درمانهای ضد سرفه به ویژه هنگامی که به شکل شربتهای ضد سرفه تجویز گردیده، در نظر گرفته شده است. دم کردهinfusion)) آویشن که با عسل یا شکر شیرین شده، برای سیاه سرفه (whooping cough)، گلودرد (sore throat) و زکام (catarrh) تجویز گردیده است. چای آویشن به عنوان یک ضد نفخ برای کولیک، درمان سوء هاضمه و کنترل تب در سرماخوردگی مورد استفاده قرار گرفته است.

خلاصه اثرات

خلط آور، برطرف کننده اسپاسم، ضد باکتری، ضد قارچ، آنتی اکسیدان، قرمز کننده پوست و ضد میکروب در فرآورده هایگیاهی

منبع:

برگرفته از کتاب گیاه درمانی نوین/ ترجمه و تدوین دکتر رضا بخردی / واحد تحقیق و توسعه باریج اسانس

اطلاعات تماس

  • آدرس: کاشان، مشهد اردهال، صندوق پستی: 1178
  • شماره تماس شرکت: 69-44466065-086 
  •                  شماره تماس مستقیم واحد فروش: 44466050-086
  • شماره فکس: 44466049-086 داخلی 121
  • پست الکترونیک:

دریافت خبرنامه ما

captcha 

آمار بازدید

امروزامروز13
دیروزدیروز101
هفتههفته294
ماهماه1086